Lid worden

Voor 40 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Jij mag op onze steun rekenen en… wij rekenen op jou!

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant ‘De Bond’, met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.

Om lid te worden kan je mailen naar gezinsbondgeel@hotmail.com of via storting van € 40 lidgeld op het rekeningnummer BE64 7333 0973 2952.

Vermeld telkens duidelijk naam, geboortedatum en adres. Je ontvangt je lidkaart (=kortingskaart) thuis via de post. Het bonnenboekje kan je afhalen tijdens de maandelijkse zitdag.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is éénmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboortre ontvang je ook gratis ons tijdschrift “Brieven aan Jonge Ouders”.